МАТЕРИАЛНА БАЗА


ДГ „Снежанка“ е с капацитет   от 9  групи / към момента има 7/ . Помещава се в  масивни сгради , всяка от които разполага с отделни  занимални, спални, коридори и фоайета, физкултурни салони, административни кабинети и сервизни помещения.

Всички сгради на ДГ са със сменена дограма.

През 2013г. сградата в с. Минерални бани  е външно санирана по проект за Енергийна ефективност  и отчасти е подменено вътрешното обзавеждане.

Всяка от  слънчевите и топли занимални има собствен облик – обзаведени са с естетични и практични мебели и оборудвани с разнообразни и интересни дидактични материали и играчки, съобразени с възрастовите особеност и потребности на децата.   Пълноценното, модерно и иновативно педагогическо взаимодействие с нашите деца, както и допълнителните дейности с тях  се  осъществяват , чрез мултимедийни средства  на ДГ / интерактивна дъска , таблети за всяко дете с приложение „Умни дечица”, компютри и мултимедии/.

Всяка възрастова група разполага със самостоятелна площадка за игри на открито, но все още необорудвани с достатъчно   детски съоръжения.

2018 © ДГ "Снежанка" - с. Минерални бани. Всички права запазени. Webdesign: SWS